قالیشویی و داستان فرچه

قالیشویی و کف شویی

با گذشت زمان و مدرن شدن این صنعت شست و شوی فرش یا سالن ها به صورت دستی تغیر یافت و بصورت نیمه اتوماتیک یا تمام اتوماتیک در آمد .در کارگاه هایی که دارای ماشین آلات شست و شوی نیمه تومانیک هستند معمولا از فرچه های طولی به اندازه 1 متر و یا از فرچه های دیسکی که یک جفت کنار هم توسط الکتروموتور و گیربکس به چرخش در می ا ید استفاده می کنند.

قالیشویی

در قالیشویی های تمام اتوماتیک فرچه دیسکی 12 عددی حالت سورت مه ای در عرض فرش به حرکت در میاید بعلاوه یک فرچه طولی که تمام قسمت های فرش قبل از شست و شوی توسط این فرچه طولی به شستن انجام میشود.

در صنایع ماشین های اسکرابر یا همان سالن شور این نوع فرچه به صورت دیسکی در کنار اسکرابر حرکت دورانی دارد و گرد و خاک را به سمت جارو برقی هدایت می نماید.

کف شویی

امروز نمی توان از کنار موضوعی به نام قالیشویی به راحتی گذشت گویی وجود نداشته باشد یا اینکه خیلی اهمیت ندارد.هر کدام از ما در سال لااقل یکبار کارمان به قالیشویی می افتد.البته این بستگی به تعداد فرش های موجود در منزلمان و شدت کثیف شوندگی آنها دارد.در پایان سال که به سنت خانه تکانی می رسیم حتی اگر دلمان هم نخواهد به خاطر قضاوت میهمانان دید و بازدید نوروز مجبوریم سراغ یک قالیشویی برویم.خوب با این اوصاف و با توجه به اینکه رکن اصلی قالیشویی فرچه و برس است نقش بی بدیل فرچه را در زندگی خود پیدا می کنیم.

اگر اطلاعات بیشتری در مورد فرچه و انواع آن میخواهید پیشنهاد ما مراجعه به صفحه انواع فرچه در همین سایت است.برای مراجعه به اتحادیه قالیشویان هم همینجا کلیک کنید.گارگاه تولیدی تهران تک با بهره بردن از نیروی متخصص خود و با به کارگیری ماشین آلات برس سازی، توانسته است انواع برس های مورد نیاز این صنعت را تولید نماید.اکنون شما هم می توانید جهت سفارش ابزار و برس مورد نیاز اقدام نمایید.